Monday, November 16, 2009

Final Exam, Job Hunt and .....



Assalamualaikum wbt




Alhamdulillah, dah abih 3 papers - Malaysian Studies, Operations Management dan jugak Engineers in Society. Tinggal lagi 1 paper which is the core one - Plant Utility System on this coming 21st. And then, the most awaiting thing is the FYP presentation. Nervous tapi abis awal okey jugak, boleh la tenang sikit utk berhari raya dan melayari hari2 seterusnya.




Ok, petang ni my shbt dpt kije dah~!!! sooo jealous tapi tumpang hepi juge :) kerja di tmpt intern lamanya dulu. Alhamdulillah, rezeki masing2 kan. Ada jugak org2 lain lagi yg dh dpt kije, good2. Me? Hm, still searching. Doakan ya moga beroleh kerja secepatt yg boleh dan kerja itu yg terbaik buat diri, famili, agama, bangsa dan negara. Amiinn




Today is a pause for me from all the hardworks. Struggle betul utk habiskan 3 paper tersebut sbb sume pun jenis pembacaan. So, mlm ni bertenang dulu, smbil2 buat slide (perhaps) or anything else yg bermanfaat. is updating this blog bermanfaat? i think so :)



Oh yes, baru ni ada yg tnya, "Apa perkara yg dpt or gained from this 5 years in UTP?" Hm...susah jugak to compress all the memories into words kan. Well, there are soooo many things I learnt and gained all these while. Dari foundation 1st up till now, everyday between it has its own memories. Sungguh bersyukur dan gumbira di sini. To list out mmg x abis la mlm ni, so why not wait for another post where I'll share on this matter lebih mendalam sikit lagi?



usrah : antara yg pasti dirindui bila di rumah nanti...

Okey lah, till then, bye bye (^_^)v

2 comments:

someone to be :) said...

comeynyer gambar tu...

bila kakak2 mula berbicara tentang masa depan :P

hani syahida said...
This comment has been removed by the author.